Βούζας: «Ευχαριστημένος από το 2ο ημίχρονο»

Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Βασίλης Βούζας από την εικόνα της ομάδας του, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά:

«Το να φεύγουμε από το γήπεδο μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας. Είμαστε ευχαριστημένοι, ειδικά για το 2ο ημίχρονο, νομίζω είχαμε καλή απόδοση και παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ, αλλά για διάφορους λόγους δεν έγινε. Και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και η εκτελεστική ικανότητα δεν ήταν η αρμόζουσα. Κρατάμε την εμφάνιση, την είσοδο στην ομάδα δύο – τριών παικτών, που ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο και δείχνουν ότι προσαρμόστηκαν αρκετά γρήγορα και είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσουν.

Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, που θα έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάνουμε, γιατί πάλι δεχθήκαμε γκολ στο 3ο – 4ο λεπτό από μια αδράνεια της άμυνας. Είναι όμως προβλήματα που λύνονται εφόσον τα κατανοήσουν οι παίκτες και δουλέψουν πάνω σ’ αυτά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις