Διπλή ενίσχυση για Αλμωπό

Την απόκτηση του 21χρονου μέσου Μοχάμεντ Σερίφ και του 20χρονου μεσοαμυντικού Χρήστου Πάγκου, ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο μέσο Mohamed Cherif.

Ο Mohamed είναι γεννημένος στις 08/05/2000 στην Γερμανία, με ύψος 1.86 εκ. και αγωνίζεται ως μέσος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την HEBC Hamburg, έπειτα αγωνίστηκε σε SC Victoria Hamburg και Niendorfer TSV όπου από εκεί πήρε μεταγραφή και αγωνίστηκε στην NK Marsonia 1909 της Κροατίας. Στην συνέχεια, αγωνίστηκε στην NK Osijek II, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Κροατίας και τελευταίος σταθμός πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν η Αυστριακή SV Kapfenberg (12 συμμετοχές) από όπου και αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Mohamed, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο μεσοαμυντικό Χρήστο Πάγκο.

Ο Χρήστος είναι γεννημένος στις 27/01/2002 στην Θεσσαλονίκη, με ύψος 1.85 εκ. και αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός.

Προέρχεται από την Κ19 του Άρη όπου ήταν και αρχηγός, ενώ συμμετοχές μετρά και με την Εθνική ομάδα Παίδων (U17) όπου κλήθηκε δύο φορές από τον Νίκο Κεχαγιά.

Χρήστο, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις