Τον αρχισκόρερ της Β’ Εθνικής παίρνει η Νίκη Βόλου

Από τη φετινή Νίκη Βόλου το μόνο που έλειπε, κατά γενική ομολογία, ήταν το “εύκολο” γκολ. Μπορεί οι κυανόλευκοι να δημιουργούν πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ όμως το ποσοστό των προσπαθειών που καταλήγει στα δίχτυα είναι πολύ χαμηλό.

Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, όλο αυτό το διάστημα, αναζητά τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύσεις επιθετικά και με τους Ροχάνο και Τζιώρα θα αποτελέσουν τη γραμμή κρούσης των κυανολεύκων.

Μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις η Νίκη φαίνεται πως κατέληξε στο όνομα του Νίκου Κουσκουνά. Ο έμπειρος επιθετικός που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Α.Ο. Τρίκαλα είναι ο αρχισκόρερ της Β’ Εθνικής καθώς σε 157 παιχνίδια έχει σκοράρει 82 φορές. Συνολικά στην καριέρα του 33χρονος σέντερ φορ έχει σημειώσει 139 γκολ σε 291 συμμετοχές σε εθνικά πρωταθλήματα και Κύπελλο.

Τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα σκόραρε 4 φορές σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και μία στους τρεις αγώνες Κυπέλλου.

Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί ο Νίκος Κουσκουνάς αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις εκεί που φαίνεται πως πονά η Νίκη Βόλου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε τελική συμφωνία και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις