Επίδειξη δύναμης από Θησέα, 1-7 τον Πηλέα

Επίδειξη δύναμης έκανε σήμερα το μεσημέρι στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος ο Θησέας απέναντι στον Πηλέα και τον φιλοδώρησε με 7 τέρματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Δ. Κόφφα ο Καραλόπουλος που σκόραρε δύο φορές (12′ , 52′) φτάνοντας έτσι τα 4 τέρματα σε 7 εμφανίσεις με την νέα του ομάδα. Σκόρερ επίσης για την ομάδα της Αγριάς ήταν και οι Γιαννούλας (18′), Ισά (34′),Μουράτης Γκουγκούδης (68΄, 72′). Ενώ για την ομάδα του Θ. Θάνου μείωσε σε 1-3 ο Ηλ. Ματθαίου στο 44′.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας ευκαιρίες από τις πτέρυγες με τους Ισά και Κουρτέλη αντίστοιχα. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 5′ όταν από τα δεξιά Ισά και Καραλόπουλος έπαιξαν το ένα-δυο με τον τελευταίο να επιχειρεί την σέντρα-σουτ από τα δεξιά, όμως είδες την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πύλου και να φεύγει άουτ. Στο 7′ και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Θησέα προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί, με μία στημένη μπάλα εκτός περιοχής. Συγκεκριμένα από την αριστερή πλευρά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ο Γκουγκούδης ήταν ο εκτελεστής του φάουλ και στην σέντρα που επιχείρησε, είδε την μπάλα να περνάει από πλήθος ποδοσφαιριστών και να καταλήγει στα δίχτυα του Πύλου, γκολ που όμως ακυρώθηκε μιας και η α’ επόπτης Μπέλλου υπέδειξε ορθά τον Κουρτέλη σε θέση οφ- σάιντ διότι επηρέασε με κίνηση-προσποίηση την εξέλιξη της φάσης. Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ με σουτ-βολίδα του Καραλόπουλου εκτός περιοχής κάνοντας λοιπόν έτσι το 0-1. Στο 18′ ο Γιαννούλας με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 0-2 και απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για την ομάδα του. Τα δύο αυτά τέρματα σε διάστημα 6 λεπτών έδωσε ακόμη μεγαλύτερο “αέρα” στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Δ. Κόφφα και με την ολοκλήρωση 30′ λεπτών έκαναν το 0-3 με τον Ισά έπειτα από δυνατό σουτ εντός περιοχής, αλλά και με αρκετή δόση τύχης μιας και η μπάλα κόντραρε στον Αλβανόπουλο και άλλαξε πορεία ξεγελώντας έτσι τον Πύλο. Ενώ πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Η. Ματθαίου με σουτ εντός περιοχής έπειτα από ασταθή επέμβαση του Μπουργάνη, από σουτ σε πρώτο χρόνο του Μπραχιμάϊ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ και συγκεκριμένα μέσα σε διάστημα 3 λεπτών το σκορ έφτασε στο 1-5. Αρχικά στο 52′ ο Καραλόπουλος έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα στην αναμέτρηση, με δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής και στο 55′ ο Μουράτης με πλασέ εντός περιοχής έπειτα από πάσα του Καραλόπουλου άνοιξε και εκείνος λογαριασμό στο ματς. Κάπου εκεί όλοι πίστευαν πως το ματς θα τελείωνε μιας και εκτός τις έκτασης που είχε πάρει το σκορ, οι 2 προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά, αλλά στο 68′ και στο 72′ ο Γκουγκούδης με διαδοχικά σουτ υπέγραψε τα δύο τελευταία τέρματα για το τελικό 1-7.

Συνθέσεις:

Πηλέας (Θ. Θάνος): Πύλος, Μακρής, Ζουλέκου, Αντζούρης, Αλβανόπουλος (63′ Εμ. Ματθαίου), Βαΐτσης, Καμπέρης (59′ Δημουλάς), Μπαρμπαγεωργόπουλος, Η. Ματθαίου, Μαργαρίτης (59′ Μπιφάνης), Μπραχιμάι.

Θησέας Αγριάς (Δ. Κόφφας): Μπουργάνης, Μπαρντόκου, Μούτος, Γαρυφάλλου, Σουδής (60′ Μιτζέλος), Καραλόπουλος (62′ Σαμαράς), Ισά Γιαννούλας, Μουράτης, Γκουγκούδης, Κουρτέλης (60′ Δουλάς).

Ρεπορτάζ : Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις