Να ΝΙΚΗσει ΠΑΟΚ Β’ και κούραση – 7ο ματς σε 21 μέρες!

Το 7o παιχνίδι σε διάστημα 21 ημερών θα δώσει σήμερα η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής η οποία αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Δικεφάλου.

Η βολιώτικη ομάδα καλείται να βρει την ενέργεια να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του παιχνιδιού καθώς οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν φέρει στα όρια τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Όπως και σε κάθε ματς οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν με στόχο τους τρεις βαθμούς, ώστε να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι ωστόσο στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη και θέληση ώστε η αποστολή της Νίκης να επιστρέψει στον Βόλο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θωμά Τσιμπούκα ο οποίος αποκόμισε ένα διάστρεμμα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή επανήλθε ο Γρομητσάρης όπως και ο Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος ωστόσο δεν είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή της Νίκης που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής: πάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Τζιώρας, Ροχάνο.

Χωρίς τρεις ο ΠΑΟΚ Β’

Μετά την πειστική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ και το 0-0 στο Αλκαζάρ, ο ΠΑΟΚ Β’ θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό βάζοντας δύσκολα στη Νίκη Βόλου. Ο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες και συγκεκριμένα στον Μάριο Τσαούση ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, όπως και στον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο που συνεχίζει με τη Μπουρκίνα Φάσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού παραμένει ο Γιώργος Κουλούρης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Μπουργάνης, Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γαΐτανίδης, Κούτσιας.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου, στο γήπεδο του Μακεδονικού, θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χριστοδούλου επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας και Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Πέτρος Κωτούλας (Κιλκίς).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις