ΝΙΚΗ στο ρελαντί, 74-60 τον ΓΣΑ (photos)

Το δωδέκατο ροζ φύλο του φετινού πρωταθλήματος κατέκτησε η Νίκη Βόλου κερδίζοντας τον ΓΣ Αλμυρού με 74-60, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα του Θανάση Μπουλιάκη πήρε από την αρχή μία διαφορά ασφαλείας και χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο του αγώνα, κράτησε τη νίκη που της δίνει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Γ.Σ. Βόλου την επόμενη αγωνιστική.

 

Οι Τσώλης, Καραγιώργος και Τάσσος τράβηξαν το κουπί στην επίθεση ενώ για τον ΓΣ Αλμυρού. ο Παπούλιας με τους 17 πόντους που πέτυχε δεν άφησε τους γηπεδούχους να αυξήσουν τη διαφορά σε μεγαλύτερα επίπεδα.

 

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους δύο χορηγούς φανέλας της ομάδας, στην «AEGEANAUTOGASCARALIS» και στο «Γυράδικο Πανοιγύροι».

Την τιμητική πλακέτα στους εκπροσώπους του «Γυράδικο Πανοιγύροι», κ.κ. Καραγιάννη Παναγιώτη και Καρακουλάκη Δημήτρη παρέδωσε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής καλαθοσφαίρισης της Νίκης, κ. Δημήτρης Τσιόλκας.

Την πλακέτα για την «AEGEAN AUTOGAS ΚΑΡΑΛΗΣ» παρέλαβε εκ μέρους του κ. Νίκου Καραλή, ο κ. Γιώργος Αποστολακόπουλος (μέλος της AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ TEAM), από το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου, κ. Γιάννη Ζιάμα.

Δεκάλεπτα: 23-12, 44-35, 57-44, 74-60

Νίκη Βόλου (Μπουλιάκης): Καραγιώργος 13 (1), Καραμανλής 7 (1), Νάνης 4, Μουχάρεμ 6, Τσαβές 2, Μαυροφώτης 7 (2), Τσώλης 18 (1), Τάσος 13, Τοκατλίδης 4.

ΓΣ Αλμυρού (Γκουγκουτούδης): Κοντοστάθης, Καραπτσιάς 4, Παπούλιας 17, Μαμούρας, Σινάζος 7 (2), Γιάγκος, Π. Μαμούρας 5 (1), Αναγνωστόπουλος 4, Θεοδώρου 2, Ποζιόπουλος 3 (1), Μητρουλάς 18 (4).

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις