Ηλιούπολη: Ο θάνατος του Αλέκου συγκλόνισε την ποδοσφαιρική υφήλιο (pics)

 

Κορυφαία Μέσα ενημέρωσης από όλον τον κόσμο φιλοξένησαν εκτενή ρεπορτάζ για το γεγονός έχοντας, βέβαια, κάποιες παραλείψεις και σοβαρά λάθη. Και αυτό γιατί υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν πως το γεγονός συνέβη στην Κύπρο! Ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα ορισμένα εκ των οποίων σε κορυφαία ΜΜΕ της Βρετανίας που έκαναν λόγο για απουσία απινιδωτή στο γήπεδο, πράγμα που δεν ισχύει.

«Rip Aleko. Ο Αλέξανδρος Λάμπης πέθανε στα 21 του: Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εξέπνευσε έπειτα από καρδιακό πρόβλημα στη διάρκεια ματς, όπου δεν υπήρχε απινιδωτής ή ασθενοφόρο στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά η «Sun».

«Καρδιακό επεισόδιο! Έλληνας ποδοσφαιριστής πεθαίνει στο γήπεδο», ήταν ο τίτλος της γερμανικής «Sportbild». «Έλληνας ποδοσφαιριστής πέθανε στα 21 του έπειτα από κατάρρευση κατά τη διάρκεια αγώνα», επισημαίνει από την πλευρά του το «Russian Today».

«Πέθανε στο γήπεδο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Λάμπης», αναφέρει από την πλευρά της η τουρκική εφημερίδα, «Cumhuriyet» με την είδηση να φθάνει και να φιλοξενείται στις πρώτες σελίδες ηλεκτρονικών μέσων έως τη Χιλή, τη Βραζιλία και όχι μόνο.

«Πέθανε από ανακοπή καρδιάς 21χρονος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος της «Mundo Deportivo».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις