Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό Β. σήμερα με Παναθλητικό

Πολύ σημαντικό χαρακτηρίζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθλητικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ και δεν τους αρκεί μόνο η νίκη, αλλά θέλουν να καλύψουν…

…και τη διαφορά των έξι πόντων από την ήττα στον πρώτο γύρο (59-53).
Οι δύο ομάδες μάχονται για την 2η θέση που οδηγεί στην Α1 κατηγορία, καθώς ο πρωτοπόρος και αήττητος Άρης θεωρείται σίγουρος πρωταθλητής. Ο Παναθλητικός βρίσκεται στη 2η θέση, έχοντας διαφορά δύο βαθμών από τον τρίτο της κατάταξης Ολυμπιακό (30 έναντι 28), έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από άνετη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 58-39, με την τεχνική ηγεσία να είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνιση και τη γενική παρουσία της ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος έχει να επιδείξει μόνο νίκες, με τελευταία αυτή επί της Ολύμπια Λάρισας και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.
Ο προπονητής, Μιχάλης Καπουρνιώτης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλες τις παίκτριες ετοιμοπόλεμες. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Γαλιατσάτου, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Βάλια Χούτα, Χαρά Ντελή, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Νικολέτα Μπαλλά, Θώμη Βογιατζάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις