Με όλα του τα “όπλα” ο Ρήγας κόντρα στη Νίκη

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα Κυριακή (21/2) στο Βελεστίνο. Ο Ρήγας αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σ΄ ένα τοπικό ντέρμπι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων. Το ματς θα αρχίσει στις 15.00 στο στάδιο Βελεστίνου, με τον Ρήγα να δηλώνει έτοιμος, με τον Λάκη Μπακάλη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Ρήγας έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τη Νίκη και πάλι στο Πανθεσσαλικό, όταν και ηττήθηκε με 3-2 ύστερα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Βέβαια, το αυριανό ματς θα είναι τελείως διαφορετικό, καθώς θα είναι για το πρωτάθλημα, με τους Βελεστινιώτες να θέλουν τους τρεις βαθμούς, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία και μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Βελεστίνου στο γήπεδό της είναι δυνατή, ωστόσο, το έργο της θα είναι δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζει τη Νίκη που θα έχει πολύ καλή ψυχολογία, μετά και την επιστροφή των πέντε βαθμών από την ΕΠΟ, που της δίνει τη δυνατότητα να μπει γερά στη διεκδίκηση της ανόδου.
Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τον Λάκη Μπακάλη να έχει στη διάθεσή του μετά από πολύ καιρό και τον Γιώργο Χατζή, ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Ο ικανός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Επίσης, ο στρατευμένος Ηλίας Γκίκας θα δώσει κανονικά το «παρών», όπως και ο Απόστολος Σφάκας. Ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Καναβός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμο το δελτίο του.
Η προετοιμασία του Ρήγα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Σφάκας, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής, Χρήστος Λάμπρου και Δημήτρης Ρίκκος.
Η διοίκηση του Ρήγα καλεί τους φιλάθλους του Βελεστίνου να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα, βοηθώντας με τις εκδηλώσεις τους «κυανόλευκους» να φτάσουν στην επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις