Στο ρελαντί οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β. 97-31 τη Νίκη Β. (photos)

Στο ρελαντί και χωρίς να φορτσάρει, η ομάδα κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου νίκησε άνετα εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου με 97-31 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και πρόσθεσαν άλλους δύο βαθμούς στο ενεργητικό τους. Ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και χρειάζεται μία νίκη ακόμη νίκη, την ερχόμενη…

…αγωνιστική με το B.C. Volos, για να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο στη Μαγνησία, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μετά την αναμέτρηση με το B.C. Volos ακολουθούν τα παιχνίδια με τον Ιωνικό εκτός, την Ανάληψη εντός έδρας και με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός.
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, όπως μαρτυρά άλλωστε και το σκορ, με τις προπονήτριες του Ολυμπιακού, Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου, να δίνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες σε ηλικία παίκτριες της ομάδας, οι οποίες μάλιστα βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Δεν αγωνίστηκε, λόγω τραυματισμού, η Ιωάννα Αρτεμισίου.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ημίχρονο με 58-12, με τη Νίκη να μη μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό που έδωσαν στο παιχνίδι οι «ερυθρόλευκες». Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Ειρήνη Τζανετοπούλου με 18 πόντους, ενώ ακολούθησαν η Στάμου με 15 και η Λιόλιου με 14.
Διαιτητές: Μπαλκίζας, Πουργιανού
Δεκάλεπτα: 8-23, 12-58, 25-68, 31-97
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Γαλανάκης) Ζαφειρίου 2, Αθανασιάδη 7, Τσιμοπούλου 2, Θεοδώρου 4, Κωνσταντούλα 8, Βαλή, Κούκιου, Τσάγκαρη 4, Βούτση-Μιχάλα 2, Παπαδοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Παπαθανασίου-Ράμμου) Τζανετοπούλου 18, Χούτα 7, Κανελλοπούλου 5, Λιόλιου 14, Στάμου 15 (2), Παρασχάκη 8, Ψήφου, Θέου, Λιάκου, Νάνου 12, Γκέτσιου 4, Χαβδούλα 4, Σταυρογιάννη 4, Γκρίνια 4, Σιουμουρέκη 2.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακο του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κλειστό της Ν. Ιωνίας:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις