Όλα δείχνουν Γ’ Εθνική για Ολυμπιακό Β.

Οι ιθύνοντες του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου μπορούν να μην έχουν πάρει ακόμη στα χέρια τους τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν σε ΕΠΟ και ΓΓΑ σχετικά με το τι θα ισχύσει με τον Ολυμπιακό τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν το νέο τους ξεκίνημα από το πρωτάθλημα…

…της Γ’ Εθνικής.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να γνωρίζουν επίσημα, αν θα υπάρξει υποχρεωτικός χρόνος παραμονής στην Γ’ Εθνική κατηγορία (εφόσον αγωνιστεί εκεί ο Ολυμπιακός) και τι ακριβώς θα γίνει με τα χρέη της ομάδας, τόσο αυτά που υπάρχουν σε ΙΚΑ και εφορία, αλλά και προς τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι και φέτος στην ομάδα και υπάρχουν οφειλές.
Επίσης, ένα άλλο θέμα που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό έχει να κάνει με τους μετόχους της ΠΑΕ, είναι η λύση και εκκαθάριση της εταιρίας, όπως προβλέπεται από τον πτωχευτικό κώδικα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, τόνισε με νόημα πως δεν αρκεί η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και να κάνει πρωταθλητισμό, αν δεν είναι σε θέση να πάρει αδειοδότηση, όταν θα κληθεί να παίξει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις