Κένταυρος ΝΠ: «Ζητάμε αλλαγή του διαιτητή»

Την επιφύλαξή του προς την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΘ για τον ορισμό του κ. Πλακιά, εκφράζει ο Κένταυρος ΝΠ.

Ο εν λόγω διαιτητής είχε ορισθεί και στο παρελθόν σε ματς του Κενταύρου με τον Απόλλωνα Καναλίων, όπου είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια.

Μάλιστα η ομάδα του Κενταύρου ΝΠ εξέδωσε και νέα διευκρινιστική ανακοίνωση λέγοντας πως η ένστασή της αφορά τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή και μόνο, ενώ εμπιστεύεται απόλυτα την ΕΠΣΘ και την Επιτροπή Διαιτησίας.

Οι ανακοινώσεις:

«Ο Γ.Π.Σ. Κένταυρος Νοτίου Πηλίου εκφράζει την επιφύλαξή του προς την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΘ για τον ορισμό του διαιτητή κ. Πλακιά στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα του με την ομάδα του Απόλλωνα Καναλίων.

Υπενθυμίζουμε ότι προ τριετίας σε συνάντηση των δύο ομάδων στα Κανάλια που διαιτήτευσε ο συγκεκριμένος διαιτητής, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, αποβλήθηκαν δύο παίκτες της ομάδας μας, καθώς και μέλη του Τεχνικού προσωπικού τα οποία  τιμωρήθηκαν με βαριές ποινές  με βάση τα ψευδώς γραφόμενα στο φύλλο αγώνα από τον κ. Πλακιά.

Προκειμένου να αποφευχθούν αντίστοιχα επεισόδια και καθώς θεωρούμε ότι ο κ. Πλακιάς μεροληπτεί κατά της ομάδας μας, θα θέλαμε η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΘ να αλλάξει τον ορισμό του.»

«Σχετικά με την από 04-02-2022 ανακοίνωση του Γ.Π.Σ “Ο Κένταυρος ” Νοτίου Πηλίου, αναφέρουμε διευκρινιστικά ότι η ομάδα μας εμπιστεύεται απόλυτα τον διοργανωτή του Πρωταθλήματος που είναι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και κατ’ επέκταση και την Επιτροπή Διαιτησίας.

Ουδέποτε στο παρελθόν έχουμε προβεί σε ανάλογη διαμαρτυρία.

Η ένστασή μας αφορά τον συγκεκριμένο ορισμό διαιτητού και μόνο, ενθυμούμενοι τα γεγονότα που είχαν συμβεί προ τριετίας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις