Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βελεστίνο (pregame)

Το 3ο συνεχόμενο τρίποντο, που θα της δώσει τη δυνατότητα να περάσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να παραμείνει κοντά στην κορυφή, θα επιδιώξει να κατακτήσει η Νίκη κόντρα στον Ρήγα Φεραίο. Σήμερα (21/02) στις 15:00 το Δημοτικό γήπεδο του Βελεστίνου αναμένεται να κατακλυστεί από φίλους των δύο ομάδων που θα δημιουργήσουν μία άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την επιστροφή των πέντε βαθμών, το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου θα παραταχθεί πάνοπλο με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Ο κυανόλευκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα παρόμοιο μ’ αυτό που αγωνίστηκε κόντρα στον Δωτιέα και με μεγάλη προσοχή στην αμυντική λειτουργία uα επιδιώξει με υπομονή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις στην επίθεση για την επίτευξη του τέρματος ή των τερμάτων που θα δώσουν στη βολιώτικη ομάδα το τρίποντο.

Η μοναδική απουσία που αντιμετωπίζει ο Κώστας Βελιτζέλος είναι αυτή του Γιάννη Βέργου, που ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό. Οι 19μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αλεξανδρή, Αναστασίου, Βρονταρά, Ελευθεριάδη, Ιβανίδη, Ιορδανίδη, Κανελλόπουλο, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσα, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκο, Ναουμίδη, Νοριέγα, Παπαδόπουλο, Παπουρτζή, Τσορμπαντζή και Χολέβα

Διαιτητές

Ο Βασίλης Φωτιάς, από την ΕΠΣ Πέλλας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21/02 στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Βελεστίνου. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Νικόλαος Δεμερτζής και Ευάγγελος Μίσκος επίσης από την ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Χαράλαμπος Καρατζάς από την Ένωση Εύβοιας.

Ομαδική αναχώρηση στη 13:00

Ομαδικά σκοπεύουν να αναχωρήσουν οι οργανωμένοι φίλοι της Νίκης για το Βελεστίνο σύμφωνα με ανακοίνωση του BlueClub. Οι κυανόλευκοι οπαδοί θα αναχωρήσουν από τα γραφεία του συνδέσμου στη 13:00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις