Επιστροφή στο Πανθεσσαλικό με ΝΙΚΗ επί του Πανσερραϊκού (vid)

Με νίκη επί του Πανσερραϊκού συνδύασε η Νίκη Βόλου την επιστροφή της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Βολιώτες προέρχονταν από μία ήττα και μία ισοπαλία στις δύο εξόδους τους σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και ήθελαν να κλείσουν νικηφόρα αυτόν τον κύκλο των 8 παιχνιδιών σε 24 μέρες.

Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε στο 18’ ο Σταύρος Τσουκαλάς από το σημείο του πέναλτι, το οποίο υπέδειξε ο κ. Μέγας σε ανατροπή του Κάσσου στην περιοχή. Η εσχάτη των ποινών αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους και για τον λόγο αυτό εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο ημίχρονο του αγώνα.

Η ομάδα των Σερρών μπορεί να φωνάζει δικαιολογημένα για την απόφαση του διαιτητή, ωστόσο με μία μόλις τελική προς την εστία της Νίκης δεν θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, ενώ αντίθετα οι Βολιώτες έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν συνολικά 14 τελικές από τις οποίες οι 8 προς την εστία, με τις περισσότερες να είναι κλασικές.

Οι παίκτες της Νίκης παρά την κούραση των 8 παιχνιδιών σε 24 μέρες, κατέθεσαν πάθος και ψυχή και η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Το ματς λεπτό προς λεπτό

Περισσότερα σε λίγο…

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης (80’ Πάνος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (67’ Κουσκουνάς), Κάσσος, Βλαχομήτρος (67’ Αθανασίου), Τζιώρας (92′ Κυρίτσης)

Πανσερραϊκός (Άγγ. Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Δημητρίου (85’ Στίνα), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (64’ Έππας), Μαρτσιόνι (79’ Καραμπέρης), Μέσσι, Κόντσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (46’ Ντίαζ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις