Βλαχομήτρος: «Ομάδα για πρώτη θέση»

Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με σκορ 1-0. Ο επιθετικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως η ποιότητα της ομάδας του είναι για να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και μάλιστα, μίλησε για την πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Βλαχομήτρου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Επιτέλους, μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στην ομάδα ο ένας έχει εμπιστοσύνη στον άλλον. Επειδή πέρυσι ήμουν στον Ιωνικό και είχαμε καταφέρει να βγούμε στην Α’ Εθνική, ήμουν δηλαδή ξανά σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αλλά πιστεύω θα το βρούμε.

Πραγματικά πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση. Φταίμε κι εμείς κάπου, εύχομαι να το βρούμε, γιατί πραγματικά έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες για να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Είμαι σίγουρος πως στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανιστούμε καλύτεροι και σιγά σιγά θα καλύψουμε και τη διαφορά στη βαθμολογία από αυτούς που βρίσκονται ψηλότερα.

Δεν θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε στο τσακ, στο 1-0, θέλουμε να σκοράρουμε περισσότερο, να καθαρίζουμε τα παιχνίδια από νωρίς, αλλά είναι σημαντικό η ομάδα να κερδίζει. Στη Β’ Εθνική είναι σπάνιο οι ομάδες να κερδίσουν με ευρύ σκορ, συνήθως τα ματς είναι «κλειστά». Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα και να τελειώνουμε τα παιχνίδια κι εμείς χωρίς άγχος.

Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε όταν τελειώσει η χρονιά να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Αυτό λέμε από την αρχή. Έχουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας κι ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Ξέρουμε ότι στη Β’ Εθνική έχει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Κάθε χρόνο δίνουν μια ημερομηνία που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά υπάρχει το πρόβλημα με τις άδειες για το ποιες ομάδες θα βρίσκονται στην Β’ Εθνική. Φέτος έγινε η κλήρωση, ήταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά ξαναέγινε κλήρωση, πήγε αργότερα η έναρξη, μετά υπήρχε πρόβλημα με τα τηλεοπτικά… Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Και φτάνουμε σ’ ένα σημείο μέσα σε 20 ημέρες να παίζουμε 8-9 παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που γίνεται αυτό. Κανονικά η κατηγορία μας θα έπρεπε να είναι το σκαλί ώστε κάποιοι παίκτες από εδώ να βρεθούν στην ανώτερη κατηγορία. Αλλά δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Πραγματικά είναι εξοντωτικό αυτό που συμβαίνει. Σ’ εμάς όλοι οι παίκτες σχεδόν έχουν περάσει τραυματισμούς. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να φτάνουμε σ’ αυτό το σημείο κάθε χρόνο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις