Τέλος και ο Ρογγότης από την Παναχαϊκή

Ακόμα ένας παίκτης ο οποίος αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική από την Παναχαϊκή, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Πάτρας, χωρίς να έχει αγωνιστεί σε ούτε ένα παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ρογγότη, ο οποίος γίνεται ο τέταρτος παίκτης μετά τους Μάριο Σπυρόπουλο, Κώστα Διγαλάκη και Αντρέα Λαθύρη οι οποίοι αποκτήθηκαν μεν από την Παναχαϊκή,

ωστόσο απόχώρησαν από αυτήν λόγω της μη έκδοσης των δελτίων τους, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αγωνιστούν με την φανέλα των «κοκκινόμαυρων».

Ο 19χρονος αμυντικός που αποκτήθηκε από την Κ20 της Βέροιας, έπειτα από την εξέλιξη αυτή όπως και οι υπόλοιποι τρεις παίκτες, βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας είτε στην Γ΄ Εθνική, είτε στα τοπικά πρωταθλήματα προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται εκεί με την μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βασίλη Τσεβά ο οποίος επίσης αποικτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Πιερικό, απέχει από τις προπονήσεις περιμένοντας τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τον σύλλογο της Αχαϊας, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στι προσεχείς ημέρες να αποχωρήσουν κι άλλοι από τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα τον Ιανουάριο.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις