Βοσνιάδης: «Ήταν εξοντωτικό – Θα πάμε καλύτερα»

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Αλέκος Βοσνιάδης καθώς η Νίκη ολοκλήρωσε έναν κύκλο οκτώ παιχνιδιών σε διάστημα 22 ημερών και κατάφερε να μαζέψει βαθμούς, άλλοτε παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο και άλλες χωρίς την ανάλογη απόδοση. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως μπαίνοντας σε φυσιολογικούς ρυθμούς οι παίκτες του θα αποδώσουν το ελκυστικό ποδόσφαιρο που έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν σε προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Μία σπουδαία νίκη, βγαίνοντας από έναν Γολγοθά οκτώ αγωνιστικών σε 22 ημέρες, μία ομάδα που αυτόν τον μήνα ποτέ δεν συμπλήρωσε 20άδα, με 14-15 παίκτες με τα προβλήματά μας, κι όμως καταφέραμε ν’ αντέξουμε και να βγούμε και με τη σπουδαία, σημερινή νίκη, που ήταν σημαντική και καθοριστική απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πήραμε τους βαθμούς και ήρεμα να ξαναγυρίσουμε στο Κυριακή – Κυριακή για να έχουμε μία εβδομάδα  να δουλέψουμε, γιατί ήμασταν μία ομάδα που παίζαμε παιχνίδι, κάναμε δύο μέρες αποκατάσταση και πηγαίναμε στο επόμενο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δείχνει να αντέχει, μαζεύει τους βαθμούς που πρέπει να πάρει και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα είναι και καλύτερα».

Για το παιχνίδι: «Πολύ καλή η παρουσία μας στον αγώνα, νομίζω ότι και στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο δεύτερο, βγάλαμε πολλές τελικές και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και ειδικά επιθετικά, ο Πανσερραϊκός είναι πολύ ποιοτικός. Δεν απειληθήκαμε, κρατήσαμε όπως έπρεπε και κλείσαμε σωστά τους χώρους για να μη φανούν τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου. Πετύχαμε το γκολ και από κει και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να μην πάμε πολύ πίσω, να κρατήσουμε τους χώρους κλειστούς αλλά κάθε φορά που κερδίζουμε την μπάλα να μπορούμε να βγούμε στην επίθεση σωστά και να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Μας δόθηκαν αρκετές φάσεις και έπρεπε να ήμαστε πιο ψύχραιμοι για να τις τελειώσουμε και να μην πάμε με την αγωνία μέχρι τέλους. Είμαστε μία ομάδα που έχει συνηθίσει στα δύσκολα, δεν πειράζει, ας κερδίζουμε κι έτσι. Το σημαντικό είναι να έρθουν οι βαθμοί και όταν γυρίσαμε στα φυσιολογικά, γιατί αυτό που περάσαμε ήταν εξοντωτικό, πιστεύω ότι θα δούμε την ομάδα που χαιρόμασταν όλοι με καλή παρουσία. Απλά να τη βελτιώσουμε λίγο στο να παίρνουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις