Ξέσπασε στον Πανελευσινιακό η Κέρκυρα

Καλή εμφάνιση μετά από καιρό για την Κέρκυρα, που… ξέσπασε στον Πανελευσινιακό, τον κέρδισε άνετα με 3-0 και πάτησε εκ νέου κορυφή, περιμένοντας το ματς της ΑΕΛ.

Η Κέρκυρα ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση από τα πρώτα κι όλας λεπτά, αλλά έπρεπε να περάσουν 34 λεπτά για να έρθει το γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανελευσινιακού. Ο Ζορμπάς ανατράπηκε από τον Βαλιτζό, με τον επόπτη να καταλογίζει το πέναλτι και τον Κόντο να εκτελεί εύστοχα για το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι «Φαίακες» έφτασαν στο 2-0.

Στο 36′, ο Ζορμπάς με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη και κάπου εκεί έδειχνε η Κέρκυρα να… κλειδώνει από πολύ νωρίς το τρίποντο. Στην επανάληψη, η ομάδα της Ελευσίνας προσπάθησε να απειλήσει και να μπει ξανά στο ματς, χωρίς να τα καταφέρει με του νησιώτες να παίρνουν ξανά τον έλεγχο της αναμέτρησης μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του Ανδρεόπουλου στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός μέσος που μπήκε στο 74′ και φρέσκαρε την μεσαία γραμμή, μετά από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Βλάχο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Βλάχος, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Ντουαλά (65′ Ανδρεόπουλος), Ζορμπάς, Κόντος (67′ Γεωργακόπουλος), Αρναρέλλης, Παμλίδης.

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Τσολακίδης, Ανδρίκος, Κακαράς, Ιμπραΐμ (46′ Κωνσταντινίδης), Καζνέτσκι, Κυζιρίδης, Δημόπουλος, Σταματάκης (58′ Πούρνος), Ιβ. Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις