«Κόλλησαν» στο μηδέν

Όλα στο μηδέν στον Εύοσμο, με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανσερραϊκό να είναι σε κακή μέρα, με μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, με το 0-0 να είναι ενδεικτικό της εικόνας της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και παρά τις – λίγες μόνο – καλές φάσεις των δύο ομάδων, δε προήλθε κάποιο τέρμα. Οι Σέρρες είχαν την κατοχή, χωρίς να απειλούν όμως, ενώ αντίθετα, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Η ισοπαλία αυτή, αφήνει προβληματισμό στον Εύοσμο, αφού για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αγροτικός Αστέρας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Αντίθετα, τα «λιοντάρια» έμειναν μακριά από την ήττα για 5ο σερί αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Ρούτσης (64′ Μπαρέττας), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Σιάκκας, Τριανταφυλλάκος (83′ Μπεριάν), Γιάντσης (58′ Δωματάς), Φουρτάδο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Μπάρμπας, Καπίας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54′ Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Βελλίνης (71′ Καθάριος), Νταβίντοφ (80′ Διαμαντόπουλος), Τοπούζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις