Επιστροφή στις νίκες για Κισσαμικό

Επέστρεψε στις νίκες ο Κισσαμικός, που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Ζακύνθου στην Κρήτη και πήρε το πρώτο του τρίποντο για το 2016. Σε ένα παιχνίδι μέτριο, με λίγες φάσεις – παρά τα δύο δοκάρι, ένα για κάθε ομάδα – οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν άμεσα να ανοίξουν και το σκορ.

Ήταν το 10ο λεπτό, όταν μετά από σουτ του Βαττή και ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου, ο Σαπαλίδης πήρε το… ριμπάουντ και με κεφαλιά έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον τον Μάνια, όμως, να σημαδεύει το δοκάρι.

Η Ζάκυνθος, που έπρεπε να βρει τρόπο να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση, κατάφερε να απαντήσει μόνο στο δοκάρι. Συγκεκριμένα, σε προσπάθεια του Ναζίμ στο 48′ η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, στην μόνη της αξιόλογη στιγμή, με τους Κρητικούς να κρατούν μέχρι το τέλος το υπέρ τους σκορ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας (78′ Ν’ Γκουέμ), Βαττής (57′ Μάντζης), Τσικουδάκης, Σαπαλίδης (84′ Ποσίνκοβιτς).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ν. Πέττας (46′ Ζέλιος), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Λέκκας, Κουρέλλας (74′ Αντωνίου), Σταματής, Κρολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις