Η αγωνιστική δράση των μικρών της ΠΑΕ Βόλος

Η αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Βόλος σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου:

“Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες για τους μικρούς του Βόλου αφού φέτος ο σύλλογος συμμετέχει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ με αντίστοιχα τμήματα. Ήδη η ακαδημία του Βόλου μετράει 170 αθλητές και συνεχώς οι λιλιπούτιοι ποδοσφαιριστές αυξάνονται αφού αρχίζει και φαίνεται η δουλειά που γίνεται και το βάρος που δίνεται στις ακαδημίες.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι μικροί του Βόλου έδωσαν οκτώ αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα Κ-16 & Κ-12 είχαν εξ αναβολής αγώνες για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και αγωνίσθηκαν με Ολυμπιακό Βόλου και Αγία Άννα αντίστοιχα, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα(Κ-14, Κ-13, Κ-11) έδωσαν φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Νίκης Βόλου και της Αγίας Παρασκευής.

Τέλος, η γυναικεία ομάδα που προπορεύεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής(έχοντας μόνο νίκες) και εκμεταλλευόμενη το ρεπό της, αγωνίσθηκε στο Στεφανοβίκειο με την κ-16 του Διαγόρα ενώ οι δυο ‘μεγάλες’ ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της σουπερ λίγκ (Κ-19 & Κ-17) αγωνίσθηκαν στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη αφού αγωνιστικά ακολουθούν το πρόγραμμα της ΠΡΩΤΗΣ ομάδας που πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου και επικράτησε με σκορ 2-0.

Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μετά από κάθε αγώνα όλες οι ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, κάτι που έχει καθιερωθεί από τους ιθύνοντες της ακαδημίας που δίνουν μεγάλη σημασία και στο εκπαιδευτικό κομμάτι των παιδιών”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις