Στοίχημα: Σκοράρει με συνέπεια η Τοντέλα

Μετρημένες οι επιλογές στο κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (07/02), ωστόσο υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε. Το βλέμμα μας στρέφεται στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας και το παιχνίδι Τοντέλα – Μπενφίκα, απ’ όπου έρχεται και η σημερινή μας πρόταση και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε στο interwetten casino live ότι χρειάζεστε.

Νίκη ψυχολογίας πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Τοντέλα, που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Πορτιμονένσε, αφήνοντας στην άκρη την ήττα από τη Βιζέλα (2-3). Παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, παραμένει αήττητη στα 4/5 πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη των μπαράζ και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, ωστόσο σκοράρει με συνέπεια, καθώς βρήκε δίχτυα στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Σε κακή κατάσταση η Μπενφίκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά μετά τον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ, την προηγούμενη αγωνιστική υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ζιλ Βιθέντε. Προβληματίζουν με την εικόνα τους οι “αετοί”, που έχουν και σήμερα επικίνδυνη έξοδο κόντρα σε μια μαχητική αντίπαλο, που θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα στην έδρα της.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις