Ήττα σοκ για ΑΕΛ (video)

Ο Παναιγιάλειος πήρε αντρίκειο διπλό με ανατροπή μέσα στη Λάρισα με 2-1 και δεν της επέτρεψε να ανέβει ξανά στην κορυφή, όπου συγκατοικούν πλέον ο Απόλλων Σμύρνης και η Κέρκυρα.

Μεγάλο διπλό με ανατροπή (2-1), πήρε μέσα στη Λάρισα ο Παναιγιάλειος και δεν επέτρεψε στους Βυσσινί να προσπεράσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Κέρκυρα, που βρίσκονται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς στο πρώτο μισάωρο είχε πολύ κακό ρυθμό, με την ΑΕΛ να έχει μεν την κατοχή αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη και πολυπρόσωπη άμυνα του Παναιγιαλειου. Ωστόσο, στο 34′, οι Βυσσινί βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Έπειτα από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Ουρτάδο σούταρε, ο Αθανασόπουλος έδιωξε με τα πόδια αλλά στην επαναφορά ο Αναστασόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς και προσπαθούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα για να «κλειδώσουν» τη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι σε μια σχετικά λίγες φορές που πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή (72′), κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λινάρδου από τον Κοντοχρήστο. Ένα λεπτό μετά, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Οι παίκτες της ΑΕΛ έδειχναν… σοκαρισμένοι μετά το 1-1, ωστόσο προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ με ανορθόδοξο τρόπο. Στο 83′, πάντως, ήρθε το νέο σοκ για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν ωραία, με τον Λινάρδο να βρίσκει μέσα στην περιοχή και πλάγια τον Γκούφα, ο οποίος γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Σκαρτσίλα που σκόραρε σε κενή εστία, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Αντιθέτως, οι Βυσσινί που… αυτοκτόνησαν, έμειναν στους 41 βαθμούς και στο -1 από την κορυφή, στην οποία βρίσκονται πλέον ο Απόλλων Σμύρνης και η Κέρκυρα.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας (46′ Ρέντζας), Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Λαμπρόπουλος (78′ Καπός), Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Μπόγιοβιτς (63′ Πάτο), Μαρουκάκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (85′ Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (85′ Ρέλλας), Μπουρλάκης (80′ Αρμάντο), Σκαρτσίλας.

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις