Απίστευτες καταγγελίες του Σανκαρέ: «Ζητάω βοήθεια, με απείλησαν και μου έκοψαν το ρεύμα στην Τουρκία»

Ένα απεγνωσμένο δημόσιο κάλεσμα σε βοήθεια απηύθυνε την Τετάρτη (9/2) ο Σενεγαλέζος, πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Γκιρεσουνσπόρ. Μιλώντας στην ευρείας κυκλοφορίας γαλλική εφημερίδα «L’equipe» κατήγγειλε όσα τραγικά βιώνει στην Τουρκία, όπου πήρε μεταγραφή μόλις το περασμένο καλοκαίρι απ’ το Τριφύλλι.

Ο Σανκαρέ τηλεφώνησε ο ίδιος μέσα από το αυτοκίνητό του στην εφημερίδα κι έκανε έκκληση για βοήθεια δηλώνοντας ότι ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας τον απείλησε, ενώ τόνισε ότι προηγουμένως βρήκε το σπίτι που διαμένει άδειο και με κομμένο το ρεύμα! «Ανησυχώ πραγματικά για την ασφάλειά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στο αυτοκίνητό μου ακόμα, για να μπορώ να φορτίζω το τηλέφωνό μου επειδή μου άδειασαν το σπίτι, και κόπηκε το ρεύμα και το ίντερνετ στο χώρο μου» τόνισε ο Σανκαρέ.

Και πρόσθεσε: «Απειλείται η ασφάλειά μου. Μετά από ένα ματς όλα άλλαξαν, δεν έπαιξα ξανά και μετά από λίγο ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός. Τελικά, μου ζήτησαν να μειώσω τον μισθό μου. Δεν δέχτηκα και ο πρόεδρος με απείλησε λέγοντάς μου: «Να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα…».

ethnos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις