Βασικός ο Τζοβάρας στη νίκη του Ατρομήτου κόντρα στη Λαμία του Τζανετόπουλου

Βασικός ο Γιώργος Τζοβάρας στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Λαμία του Τζανετόπουλου

Ανάσα παραμονής πήρε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 3-1 της Λαμίας στο Περιστέρι. Αν και οι Φθιώτες προηγήθηκαν στο 25’ με τον Ελευθεριάδη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πετύχουν τρία γκολ, δύο με τον Κουλούρη κι ένα με τον Άλμπεκ.

Πλέον ο Ατρόμητος φτάνει τους 13 βαθμούς και μειώνει στους 5 την απόσταση από Ιωνικό και Λαμία, έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Στο 9’ ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά το πλασέ του Ροτάριου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η Λαμία ευτύχησε στην πρώτη της καλή στιγμή να σκοράρει. Στο 25’ ο Ελευθεριάδης έκανε απευθείας το διαγώνιο σουτ, μετά από απόκρουση του Γιαννιώτη σε κεφαλιά του Μαζουλουξή, με τους αμυντικούς του Ατρόμητου να διώχνουν ενώ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ο βοηθός και ο διαιτητής δεν έδειξαν γκολ, αλλά η διόρθωση ήρθε μέσω VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στο 28’ ο Μαζουλουξής απέκρουσε στη γραμμή το σουτ του Τζοβάρα, ενώ στο 42’ το πλασέ του Ροτάριου το απέκρουσε ο Γκαραβέλης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να ψάχνει το γκολ και στο 56’ ένα λάθος του Τζανετόπουλου του έδωσε την ευκαιρία. Ο αμυντικός της Λαμίας μάρκαρε αντικανονικά τον Χαρίση μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και πίεσαν, με δυο σουτ του Ναμπί. Στο 70’ ο Σπιριντόνοβιτς έβγαλε ωραία ασίστ για τον Κουλούρη, ο οποίος με δύσκολο σουτ νίκησε τον Γκαραβέλη, κάνοντας το 2-1.

Η Λαμία δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 88’ ο Άλμπεκ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Προβυδάκη και βρέθηκε σε θέση τετ-α-τέτ και πλάσαρε σωστά τον Γκαραβέλη για το 3-1.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν την τρίτη νίκη φέτος.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζησαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (75’ Κλωναρίδης), Ναμπί (69’ Άλμπεκ), Μπεντινέλι (46’ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (89’ Ντένιτς).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκέντζογλου (46’ Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης (79’ Ταϊρόν), Νούνιες, Καραμάνος, Βέλλιος (64’ Νινούα).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις