Συνάντηση με ΕΠΟ η SL2

Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Δημητρίου και αρμόδια στελέχη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας συναντήθηκε το προεδρείο της Super League 2.

Αναλυτικά:

Σε πολύ καλό κλίμα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προεδρείου της Super League 2 με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Δημητρίου και αρμόδιων στελεχών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Παρουσία του εκπροσώπου της SL2 στην ΕΠΟ κυρίου Λεωνίδα Θωμαϊδη, εκπροσώπων της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ κ.κ. Μπάρτζη, Σαράκη και κας Τσιώνη καθώς και του κ. Τζαφέρη, οι κύριοι Λεωνίδας Λεουτσάκος, Χαράλαμπος Σταμούλης και Αχιλλέας Μπίκας ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες με την κατάθεση του φακέλου της αδειοδότησης και ζήτησαν ουσιαστική λύση.
Τη Δευτέρα μάλιστα θα ακολουθήσει αντίστοιχη συνάντηση με την οικονομική υπηρεσία της ΕΠΟ, όπου θα συζητήσουν με τον κύριο Τζαφέρη θέματα που άπτονται στα λειτουργικά έξοδα των ΠΑΕ της SL2 και κυρίως της διαιτησίας.
Παράλληλα, και με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Κ20, οι δυο πλευρές συζήτησαν εκτενώς και το θέμα του solidarity, στο οποίο θα επανέλθουν σύντομα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις