Αποχώρηση Ζαλαώρα με “βόμβες”: Χρησιμοποιούν τα Τρίκαλα για δικούς τους σκοπούς…

Την αποχώρησή του από την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα ανακοίνωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Γιάννης Ζαλαώρας, καταγγέλλοντας τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας στους κυανέρυθρους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά από ώριμη σκέψη και με γνώμονα το καλό της οικογένειας μου πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα του Α.Ο.Τρίκαλα για λόγους ευθιξίας.

Από της 12 Δεκεμβρίου 2021 η Ομάδα ήταν παρατημένη σε όλους τους τομείς. Υπολειτουργία της ΠΑΕ σε βασικά θέματα της καθημερινότητας. Η προπόνηση γινόταν σε γήπεδα χωράφια που ντρεπόμουν να βάλω τους τερματοφύλακες μου. Με μπάλες τρύπιες που τις φουσκώναμε πριν την έναρξη τις προπόνησης για να κρατήσουν μέχρι το τέλος της προπόνησης.

Τον τελευταίο καιρό κάποιοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιβίωσης. ΟΛΟΙ μας βάλαμε πλάτη όπως μας ζητάγανε κάποιοι.

Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Κάποιοι δε θέλουν τον αγνό φίλαθλο στο γήπεδο (Για αυτό άλλωστε μπήκε και γενική είσοδος 20 ΕΥΡΩ). Κάποιοι είναι μόνο του ΦΕΡΕ και όχι του ΔΩΣΕ. Κάποιοι χρησιμοποιούν την Ομάδα για τους δικούς τους σκοπούς. Λυπάμαι ” ΚΥΡΙΟΙ” δυστυχώς δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοιες καταστάσεις.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τους τερματοφύλακες όπως και όλους τους προπονητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Κυρίο Παρδαλη Κωνσταντίνο και στον Τεχνικό Δ/ντη Λουλέ Γεώργιο για την ηθική του στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Ομάδας για την αγάπη που εισέπραξα όλο αυτό τον καιρό.

Εις το επανιδείν»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις