Στοίχημα: Βήμα κορυφής για τη Νάπολι

Πλουσιοπάροχο είναι το μενού στο κουπόνι του Σαββάτου (12/02) με φουλ αγωνιστική δράση. Από τους αγώνες της ημέρας το Betarades.gr έχει εντοπίσει επιλογή που αξίζει στο κρίσιμο για την κορυφή της βαθμολογίας ματς μεταξύ Νάπολι και Ίντερ για τη Serie A. Πολλές ευκαιρίες για στοιχηματισμό προκύπτουν, φυσικά, και στο opap live. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε σήμερα.

Στις 19:00, η Νάπολι φιλοξενεί την Ίντερ για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Με τον καλύτερο τρόπο κατάφερε να ξεπεράσει τον αποκλεισμό της (2-5,στην παράταση από τη Φιορεντίνα) από το κύπελλο Ιταλίας η Νάπολι, καθώς ακολούθησαν τρεις σερί νίκες για τη Serie A. Με πιο πρόσφατη αυτή (0-2) στην έδρα της Βενέτσια. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, μάλιστα, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η εντός έδρας ήττα (1-2) της Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου από τη Μίλαν, έβαλε για τα καλά “φωτιά” στο πρωτάθλημα. Θα βρει ξανά στον δρόμο της την συμπολίτισσα της, στα ημιτελικά του κυπέλλου, καθώς απέκλεισε με 2-0 τη Ρόμα, Δέχτηκε γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας έχει η Νάπολι, που θα παρουσιαστεί πιο φρέσκια.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ιταλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις