Υπάρχουν άτομα που θέλουν να εμπλακούν διοικητικά στον Ολυμπιακό Βόλου

Υπάρχουν άτομα που θέλουν να εμπλακούν με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, όμως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, για να ξέρουν τι ακριβώς θα ισχύσει για τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά κι αν αξίζει τον κόπο να κάνουν μπροστά. Ενδιαφέρον, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει από…

…άτομα που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό, παρότι θα πρέπει να δημιουργήσουν επί της ουσίας μια ομάδα από το μηδέν.
Γίνονται διάφορες ζυμώσεις, ανεπίσημες, δίχως να έχει προχωρήσει κάποια κίνηση. Αυτό είναι λογικό, όταν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ, για το τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τα βήματα, πάντως, από πλευράς διοίκησης Ερασιτέχνη θα πρέπει να είναι προσεκτικά, σταθερά, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και να βαδίσει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.
Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το μέλλον του Ολυμπιακού και μπροστά στις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο σύλλογος, όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της. Να τη στηρίξουν, να υπάρχει συσπείρωση του κόσμου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, όπως έχει τονιστεί κατ’ επανάληψη, ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο μεγάλος επενδυτής της ομάδας. Με τη διαφορά ότι αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί με πράξεις και όχι με λόγια.