Με ενθουσιασμό και Στέφανο Χαραλαμπίδη η κοπή πίτας των Blue Angels (photos)

Με πλήθος κόσμου, εκλεκτούς παρευρισκομένους και τη βράβευση του Στέφανου Χαραλαμπίδη πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των Blue Angels, στα νέα γραφεία του συνδέσμου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (12/2).

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου, τίμησε τον κ. Χαραλαμπίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των “κυανόλευκων”, ο οποίος πανηγύρισε, μεταξύ άλλων, την άνοδο στη Β’ Εθνική, με τη Νίκη, την αγωνιστική σεζόν 1987-88, χρονιά, κατά την οποία, μάλιστα, πέτυχε και 13 γκολ, συμβάλλοντας ιδιαίτερα στον προβιβασμό της ομάδας του.

Ανάμεσα στους δεκάδες παρευρισκομένους, στην όμορφη αυτή βραδιά, παρευρέθησαν οι Στέλιος Κολόζος, από πλευράς Ερασιτεχνικής Νίκης, Μπάμπης Τουτουτζόγλου, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου και ο προπονητής του, Ανδρέας Μαύρος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ηλίας Καρακώστας, ο Κώστας Καραγεωργόπουλος, από πλευράς ΠΑΕ Νίκη Βόλου, οι πρώην διοικητικοί παράγοντες της ομάδας, Ζήσης Λαγός και Θεόδωρος Θεοδώρου, καθώς και πολλά, διοικητικά και μη, μέλη των συνδέσμων Blue Club και Ομίλου Φιλάθλων Νίκης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις