Πρόστιμα σε ΑΕΛ και Ηρόδοτο από την Super League 2

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 επέβαλε πρόστιμα σε ΑΕΛ και Ηρόδοτο για μη δήλωση ιατρού (στο παιχνίδι με Θεσπρωτό) και για ρίψη αντικειμένων (στο παιχνίδι με Επισκοπή), αντίστοιχα, ενώ απάλλαξε τον Ολυμπιακό Β’ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ την χρηματική ποινή των 200€ (αγώνας 19.01.22 με ΠΑΕ Θεσπρωτός).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Β για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 22.1.22 με ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, ήτοι τη ρίψη αντικειμένων, τα οποία κατά την κοινή πείρα δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ την χρηματική ποινή των 1000€ (αγώνας 19.1.2022 με ΠΑΕ Επισκοπή).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις