Επιστρέφει με Απόλλωνα ο Μιράντα, αμφίβολοι Γρομητσάρης – Ροχάνο

Προπόνηση στο γήπεδο του ΟΣΕ, στο “Παντελής Μαγουλάς” περιλάμβανε το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου, μία μέρα μετά την ήττα της από τη Βέροια, στην πρωτεύουσα του Νομού Ημαθίας, με τους κυανόλευκους να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, στη Νεάπολη.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Χρήστος Γρομητσάρης και Αντόνιο Ροχάνο. Ο πρώτος δεν ήταν στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, ούτε στο χθεσινό παιχνίδι και, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Όσον αφορά τον Αργεντίνο επιθετικό, η αντικατάστασή του από τον Κουσκουνά στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Βέροια, φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε, εξαιτίας κάποιου τραυματισμού του. Οι πρώτοι υπολογισμοί, από το τεχνικό τιμ της Νίκης, αναφέρουν πως δύσκολα θα προλάβει ο ποδοσφαιριστής να είναι διαθέσιμος, ενόψει Κυριακής.

Αντίθετα, τα καλά νέα, από το στρατόπεδο της Νίκης, έρχονται από την κατάσταση του Χοσέτε Μιράντα. Ο ποδοσφαιριστής από την Ισημερινή Γουινέα προπονήθηκε κανονικά σήμερα και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσει κανονικά το παρών στην προσεχή αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις