Εφτάψυχη Παναχαϊκή!

Αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι τέλους η Παναχαϊκή, που μπορεί να αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, όμως κατάφερε να επικρατήσει της Αναγέννησης Καρδίτσας 1-0 και να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από τα πρώτα λεπτά, οι Πατρινοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν τον έλεγχο και απειλούσαν την εστία του Τσάμη. Κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών ήταν ο Πέδρο, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε σε κάποια από τις φάσεις που δημιούργησε η Παναχαϊκή στο πρώτο μέρος να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη, κάτι η κούραση, κάτι οι λύσεις που δεν έχουν οι γηπεδούχοι, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γίνουν πιο απειλητικοί και να έχουν κάποιες καλές στιγμές, που ωστόσο δεν έφεραν το 0-1. Έτσι, η Παναχαϊκή στην πρώτη της φάση στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Εκτέλεση φάουλ του Πέδρο και ο Μουκίδης με προβολή έκανε το 1-0 στο 65′.

Η Αναγέννηση βγήκε μπροστά στο τελευταίο 20λέπτο, αλλά οι φάσεις που έκανε δεν ήταν ικανές να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Στρέζο, με την Παναχαϊκή να κρατά ατό το πολύτιμο 1-0, που της δίνει τεράστια δύναμη για τη συνέχεια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, I. Λαμπρόπουλος (87′ Ρουμπάτος), Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Μουκίδης, Ρόκας, Τρίγκας, Πέδρο (90’+1′ Βορύλλας), Χαρτσιάς (90’+3′ Παπανικολάου).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Ακασού, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (63′ Σκαθαρούδης), Υφαντής, Τσιλούλης (46′ Μπιτέλης), Γκουγκούδης, Τζέκος, Μαυριάς (69′ Τσούκαλος).

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις