Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η δράση για την Αργώ το σαββατοκύριακο

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα του γυναικείου τμήματος του ΑΣ Αργώ το σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ δίνει  το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου το τελευταίο της παιχνίδι για τη regular season  , στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς, με αντίπαλο την  EA ΛΑΡΙΣΑΣ. Η βολιώτικη ομάδα θα επιδιώξει να πάρει  τη νίκη , έτσι ώστε να μπει στη φάση των pray out  με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Ήδη η ομάδα , με τα αποτελέσματα που έχει φέρει , βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του φετινού της στόχου, που δεν είναι άλλος από  το να καθιερωθεί στην Α2 εθνική κατηγορία. Στον  πρώτο αγώνα  η ΑΡΓΩ είχε επικρατήσει στη Λάρισα με 3-0 σετ, αλλά το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ντέρμπυ  αφού  και η ομάδα της ΕΑΛ έχει τις ίδιες βλέψεις.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ –ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Σάββατο 19/2, 18.00,γήπεδο: ΔΑΚ Κατσιμίδου)

ΑΣ ΑΡΓΩ –ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ  (Σάββατο 19/2, 18.00,γήπεδο: κλειστό Αγριάς)

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΦΣ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ  (Σάββατο 19/2, 18.00,γήπεδο: ΠΕΑΚ Ιωαννίνων)

ΠΟΓ ΗΡΑΚΛΗΣ –ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (άνευ αγώνος)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΚΕΛ

Το εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα  Β΄ Κορασίδων, μεταξύ των ομάδων  Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και  Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ Β2, θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς στις 15.30.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ   ΕΣΠΕΚΕΛ -3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Για την 3η αγωνιστική του  πρωταθλήματος  παγκορασίδων,  η ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ  αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις  15.00 , την αντίστοιχη  ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις