Μπέος: “Ή απομονώνει τους αλήτες η Νίκη ή δεν παίρνει το Πανθεσσαλικό”

Στον αέρα της εκπομπής “Clasico” του Βόλος 98,6 φιλοξενήθηκε, το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, χρησιμοποιώντας “σκληρή” γλώσσα, όταν τοποθετήθηκε επί του ζητήματος της συνεργασίας του Δήμου Βόλου και της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σχετικά με τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου – “Μην το τραβάτε, γιατί δε θα σας δώσω ούτε τη Νεάπολη” ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Ο κόσμος δε μας ψήφισε, για να κάνουμε τις “Φιλιππινέζες” της Νίκης, του Ολυμπιακού και του ΝΠΣ, μας ψήφισε για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της πόλης.

Βγάζετε να μιλήσουν βουλευτές, ο ένας, ο άλλος… Εμείς αποφασίζουμε ρε! Το Πανθεσσαλικό είναι ιδιοκτησία των πολιτών, του Δήμου Βόλου, όχι 50-100 αλητών που σπάνε, λεηλατούν και ρημάζουν.

Η Νίκη Βόλου έχει μία επιλογή, πλέον. Ή απομονώνει αυτούς τους αλήτες ή δεν παίρνει το γήπεδο. Το Πανθεσσαλικό έχει παραχωρηθεί στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου για αθλητικές δραστηριότητες, όχι για 100 αλήτες να βρίζουν τη μάνα μου, που αυτό το ξεπερνάω, να σπάνε, να λεηλατούν και κάθε εβδομάδα να μας στέλνει η ΠΑΕ Νίκη συγνώμη κι ότι θα αποκαταστήσει τις ζημιές. Το Πανθεσσαλικό θα φιλοξενήσει σπουδαία αθλητικά γεγονότα τους επόμενους μήνες. Τί θα κάνουμε τώρα; Θα ασχολούμαστε με τους αληταράδες; Αυτοί δεν έχουν καμία δουλειά στο γήπεδο.

Να πάνε στο σπίτι τους να σπάσουν. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι σπίτι τους, φιλοξενούνται. Όταν πάνε στο “Παντελής Μαγουλάς”, να τα σπάσουν, το Πανθεσσαλικό δεν είναι δικό τους. Αυτές είναι οι αρχές κι αν τους αρέσουν. Σπάνε πόρτες, κιγκλιδώματα, καθίσματα. Τί λέτε ρε σεις; Φιλοξενούνται, τελείωσε. Το Πανθεσσαλικό έχει παραχωρηθεί στη Νίκη για τους αγώνες της και για τις ανάγκες γραφείου της. Αν το θέλει, δικό της είναι, αλλά αυτοί έξω από το Πανθεσσαλικό. Θέλει, καλώς, δε θέλει, ας πάει να παίξει όπου θέλει. Και μην το τραβάτε, γιατί δε θα σας δώσω και τη Νεάπολη, ξέρετε. Ό,τι σας λέω. Φιλοξενείστε κι επιβάλλεται να το σεβαστείτε. Οφείλει να πάρει θέση η Νίκη απέναντι σε αυτά τα αληταριά.

Αυτούς τους 100, αν τους θέλουν αυτές οι ομάδες, είναι δικαίωμά τους, αλλά οφείλουν να προστατέψουν την περιουσία του Δήμου. Εμείς τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, “περνάμε” τη λύση της συνεργασίας με τη Νίκη. Έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα, αφού έχουν και καλό νομικό επιτελείο, να έρθουν και να πουν επίσημα ότι θα κλείσει αυτή η πόρτα, η θύρα απέναντι κι ότι δε θα ξαναμπούν μέσα αυτοί ή αν μπουν, να έχουν σεκιουριτάδες δίπλα τους, να τους ελέγχουν. Τελείωσε”.

Για τα επεισόδια στον αγώνα ΝΠΣ Βόλος – Άρης κι αν έχουν υπάρξει επιδιορθώσεις σε όποιες ζημιές δημιουργήθηκαν:

“Δεν τα κάναμε εμείς. Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Γι’ αυτά ο Άρης, τιμωρήθηκε, πλήρωσε ήδη πρόστιμο κι έχει “φάει” και αγωγή 80 χιλιάδες ευρώ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις