Έσωσε τον ΑΟΤ ο Ντόικιτς

Αποτέλεσμα στο «Ελ Πάσο» είχε ζητήσει ο Σταύρος Ψιμουλάκης στον ΑΟΤ, ώστε οι «κυανέρυθροι» να ξεκινήσουν σερί αντεπίθεσης. Και ευτυχώς για τους Θεσσαλούς ο Μπόγιαν Ντόικιτς πέντε λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα με την Καλλιθέα ισοφάρισε στο 1-1 και κράτησε τα Τρίκαλα ζωντανά στη μάχη ενός καλού πλασαρίσματος, σε ένα… τρελό ματς με πολλές ευκαιρίες.

Σεληνιασμένη μπήκε η Καλλιθέα στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και στο πρώτο εικοσάλεπτο, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μόλις στο 3′ άγγιξε το γκολ, με τον Ντουρμισάι να έχει δοκάρι. Ο ΑΟΤ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 18′ ο Μασένα είδε τον Χιώτη να αποκρούει το σουτ του και στη συνέχεια ο επερχόμενος Ντουρμισάι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ενάμιση λεπτό αργότερα, ο 19χρονος επιθετικός αστόχησε από πλεονεκτική θέση και δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0. Τα Τρίκαλα στη συνέχεια αύξησαν την πίεσή τους, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Η Καλλιθέα απειλούσε μόνο με αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη γηπεδούχο να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και να ελέγχει το παιχνίδι. Αντίθετα, τα Τρίκαλα δεν μπορούσαν να φτάσουν στα καρέ του Μιχελή για να απειλήσουν. Μετά το πρώτο 20λεπτο και τις αλλαγές που έκανε ο Ψιμουλάκης, ο ΑΟΤ άρχισε να ανεβάζει στροφές. Με τους Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα προσπαθούσε να απειλήσει την Καλλιθέα, η οποία έβγαινε σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις με τον Μασένα. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Ντόικιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά επικράτησε ρυθμός… ροντέο στο «Ελ Πάσο», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Ωστόσο, παρά τις σημαντικές φάσεις, το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα που αφήνει μάλλον ικανοποιημένους τους Θεσσαλούς στο ντεμπούτο του Ψιμουλάκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Ντουρμισάι – 85′ Ντόκιτς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Μουκτάρης, Τσώνης, Τζάκσον, Τεγούσης, Σταύρου, Μπέλης (62′ Μπούζας), Γκίνη (86′ Φράγκος), Ντουρμισάι (70′ Σταμόπουλος), Μασένα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερζίνιο, Φαγιέ (54′ Ζώνας), Γουάτο (58′ Στεφάνοβιτς), Δουκάκης (65′ Βρούτσινα), Κουσκουνάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας) ΒΟΗΘΟΙ: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις