Επιστροφή στα “τρίποντα” θέλει η Νίκη με Απόλλωνα Π.

Να επανέλθουν στα “τρίποντα” επιθυμούν στη Νίκη Βόλου, η οποία σήμερα το μεσημέρι (20/2, 14:45) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πόντου, στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι κυανόλευκοι, ύστερα από την ισοπαλία τους με τον Ηρακλή, στο Πανθεσσαλικό, και την ήττα τους από τη Βέροια, εκτός έδρας, θα φιλοξενήσουν τους “ροσονέρι”, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Γρομητσάρη, Ροχάνο (τραυματίες) και Γκαρσία (τιμωρημένος). Αντίθετα, στη διάθεση του τεχνικού τιμ της Νίκης επιστρέφει ο Χοσέτε Μιράντα, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Απόλλων Πόντου

Από την άλλη, ο Απόλλων Πόντου, θα παραταχθεί στον Βόλο, απέναντι στη Νίκη, με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, όντας έναν μόλις πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει πολλά αγωνιστικά “σκαμπανεβάσματα”, με σπουδαία κι απογοητευτικά αποτελέσματα. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς έχουν πραγματοποιήσει τις σπουδαιότερες νίκες τους, μακριά από το γήπεδο της Ευκαρπίας, έχοντας κερδίσει στην Ηγουμενίτσα (2-1 τον Θεσπρωτό), στις Σέρρες (4-2 τον Πανσερραϊκό) και στη Λάρισα (2-0 τον Απόλλωνα). Η ομάδα του κ. Καλαϊτζίδη βρίσκεται, από το απόγευμα του Σαββάτου, στον Βόλο, χωρίς να έχει ανακοινώσει ποιοι ποδοσφαιριστές της είναι διαθέσιμοι, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ο διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Λυκούργος Τσολακίδης και Γιώργος – Παναγιώτης Αραβίδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις