“Άλωσε” την Καρδίτσα η Νίκη, 76-69 την Αναγέννηση

Το 3 στα 3 για το 2022 έκανε η Νίκη Βόλου επικρατώντας της Αναγέννησης στην Καρδίτσα με 76-69. Σε μια καυτή έδρα όπου οι φίλαθλοι της γηπεδούχου έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους, το συγκρότημα των Μαύρου και Κοσμάτου μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε τελικά να φύγει με το τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα.

Η Νίκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ, κατάφερε να χτίσει μια διαφορά 12 πόντων, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 27-39.

Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο καλύτερος μέχρι τότε παίκτης της, Άρης Βερτζάγιας (18 πόντοι με 4 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο). Ο 21χρονος αθλητής έμεινε εκτός αγώνα μέχρι το τέλος και η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα εκτιμηθεί μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί αύριο.

Το παραπάνω γεγονός σε συνδυασμό με την ευστοχία της Αναγέννησης και την αστοχία των παικτών της Νίκης, οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου με 56-55.

Ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας, όμορφο και γρήγορο μπάσκετ, οι Βολιώτες κατάφεραν τελικά να πάρουν μια νίκη που τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου 69-76

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου – Μπακάλης – Αγραφιώτης Γρ.

Δεκάλεπτα: 12-18, 27-39, 52-55, 69-76

Αναγέννηση Καρδίτσας (Κρομμύδας): Ψυχογιός 16(5), Πανταζής 13(1), Γεωργαντζάς 12(1), Καλλιάρας 20(1), Οικονόμου 4, Τσέλιος 4, Παπακώστας, Παπαστολόπουλος, Κακκαβάς

Νίκη Βόλου (Μαύρος-Κοσμάτος): Μπουρδάνος 12(2), Βερτζάγιας 18(4), Κουτίνας 11(1), Καλλές 12, Λόλας 4, Ξενιτίδης 17(2), Σαριμπαλίδης 2

Τα συγχαρητήρια της διοίκησης

«Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, συγχαίρουμε τους αθλητές και τους προπονητές μας για τη νίκη τους. Ευχόμαστε γρήγορα περαστικά στον αθλητή μας Άρη Βερτζάγια και στον αθλητή της Αναγέννησης, Ψυχογιό ο οποίος τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Συνεχίζουμε με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Δόξα Λευκάδας εκτός έδρας (23/2) και τον πρωτοπόρο Ερμή Σχηματαρίου εντός έδρας (27/2)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις