Βασιλείου: «Σημαντική και δύσκολη νίκη, μακριά από την έδρα μας»

Δηλώσεις, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βολου, Θωμάς Βασιλείου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Νομίζω ότι κάναμε μία καλή εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο μέρος του. Σίγουρα, υπάρχουν κάποια δεκάλεπτα που πρέπει να μας προβληματίσουν λίγο, γιατί μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το 90λεπτο. Από ‘κει και πέρα, είναι σημαντική η σημερινή νίκη και δύσκολη, από την άποψη ότι, για μία ακόμα αγωνιστική, κληθήκαμε να αλλάξουμε έδρα. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, αυτούς κρατάμε και συνεχίζουμε”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν “καθαρίζει” πιο εύκολα τα παιχνίδια:

“Σίγουρα μας προβληματίζει, θα έπρεπε να έχουμε “καθαρίσει” νωρίτερα το ματς. Νομίζω πως το εύκολο γκολ, κάποια στιγμή, θα έρθει, όσο δημιουργείς φάσεις, θα έρθει η στιγμή που θα καταφέρεις να τις τελειώσεις. Είναι και θέμα ψυχολογίας, μόλις καταφέρουμε, σε κάποιο παιχνίδι, να σκοράρουμε 2-3 γκολ, θα “ξεκλειδώσουμε”, πιστεύω”.

Για τις τελευταίες καλές ατομικές του εμφανίσεις:

“Σίγουρα ναι. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος μπορώ, σε όσο χρονικό διάστημα παίξω. Δεδομένα, θέλω να παίζω περισσότερο, να ξεκινάω βασικός σε παιχνίδια, νομίζω πως ήμουν αρκετά καλός και σήμερα, σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει. Αυτά τα ματς, όπως το σημερινό (σ.σ. χθεσινό), πρέπει να κερδίζουμε, τα φαινομενικά εύκολα. Αν είχαμε κερδίσει όλα αυτά τα ματς, σίγουρα θα ήμασταν ψηλότερα”.

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του:

“Αυτό είναι καλό, το κλίμα, στο εσωτερικό της ομάδας, είναι εξαιρετικό, οπότε ο ανταγωνισμός δε μας ενοχλεί. Αν είναι καλός ο ένας, θα παίξει, αν, την επόμενη εβδομάδα, είναι καλός ο άλλος, θα παίξει ο άλλος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και συνεχίζουμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις