Σταμέλος, Αντζούρης και Παπαστεργίου στους Μυρμιδόνες

Μετά τη συνεργασία των Μυρμιδόνων με τους Ν.Α. Νίκης αρκετοί παίκτες… μετακόμισαν στην ομάδα του Πλατάνου, όπως και ο προπονητής των Νέων Αθλητών ο κ. Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Μυρμιδόνων. Οι τρεις πρώτοι παίκτες που θα ενισχύσουν τη νέα χρονιά την ομάδα του Πλατάνου στον…

…2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ είναι οι Πάρης Σταμέλος (φωτό), Γιάννης Αντζούρης και Γιάννης Παπαστεργίου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Ο Σταμέλος είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ο 24χρονος Αντζούρης παίζει στη μεσαία γραμμή και ο 29χρονος Παπαστεργίου είναι επιθετικός. Επίσης, οι Μυρμιδόνες κινούνται για την επιστροφή του Δημήτρη Μπούρχα, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Γ.Σ. Αλμυρού.
Η προετοιμασία τους αρχίζει την Τετάρτη 30 Ιουλίου στον Πλάτανο, ενώ ήδη κλείστηκαν και δύο φιλικά παιχνίδια με τον Αίαντα Σούρπης στις 20 Αυγούστου και με τον Αστέρα Ριζομύλου στις 9 Σεπτεμβρίου. Επίσης, οι άνθρωποι των Μυρμιδόνων συζητούν με Γ.Σ. Αλμυρού και Δήμητρα για να κλείσουν και άλλα φιλικά με αυτές τις ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις