Χωρίς Κοτίτσα αλλά με Σκοπελίτη

Από το τελευταίο σφύριγμα του κ. Φωτιά στο Βελεστίνο, στη Νίκη δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο πλην του αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης, την Κυριακή στις 15:00, στο «Π. Μαγουλάς». Μπορεί η λευκή ισοπαλία κόντρα στον Ρήγα να μην θεωρείται θετικό αποτέλεσμα, όμως τίποτα δεν έχει χαθεί όσον αφορά την υπόθεση τίτλος καθώς την Κυριακή της δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής την κορυφή.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στο συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είναι μονόδρομος και είναι δεδομένο πως παίκτες και κόσμος θα καταθέσουν ψυχή για να το κατακτήσουν.

Στην προσπάθεια αυτή ο Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ευθύμη Κοτίτσα, που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών. Αντίθετα στη διάθεσή του τίθεται ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει ακόμη ένα όπλο στην επιθετική γραμμή των κυανολεύκων.

Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες αγωνιστικές η Νίκη στηρίχθηκε πολύ στις εμπνεύσεις του Χρήστου Ελευθεριάδη, με την ομάδα να γίνεται προβλέψιμη. Ο Σκοπελίτης αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη που θα δημιουργήσει προβλήματα από την αντίθετη πλευρά, ισορροπώντας την επιθετική ανάπτυξη από τις πτέρυγες.

Η επιστροφή του Παπαδόπουλου, ο οποίος έδειξε πως έχει επανέλθει πλήρως, θωράκισε την αριστερή πλευρά της άμυνας και βοήθησε στην ανάπτυξη από τα άκρα, με τις γνωστές γρήγορες κούρσες του.

Η πληρότητα στη μεσαία γραμμή, αποτελεί ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Κώστα Βελιτζέλο, ο οποίος θα αποφασίσει «διαβάζοντας» πρώτα τα ατού του αντιπάλου.

Τα 1000 εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν πολύ πριν την Κυριακή καθώς ήδη η ζήτηση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να υπάρξει soldout.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις