«Συκοφαντίες στο βωμό της προσωπικής φιλοδοξίας»

Στην «αντεπίθεση» πέρασε ο Γιώργος Γκιρτζίκης, μετά τις καταγγελίες του Γιώργου Βούρβαχη, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «συκοφαντίες στο βωμό προσωπικών φιλοδοξιών».

Νωρίτερα μέσα στη μέρα (23/2), ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανιών έκανε λόγο για μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ που εκβιάζει κι απειλεί Ενώσεις, με τον κ. Γκιρτζίκη να απαντάει λίγο αργότερα με δήλωσή του, τονίζοντας πως η Ομοσπονδία λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «συκοφαντίες» τα όσα υποστήριξε ο κ. Βούρβαχης ενώ προανήγγειλε προσφυγή στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λειτουργεί δημοκρατικά και σύμφωνα με τους Κανονισμούς και το Καταστατικό της, που έχουν ψηφιστεί από τη Γενική της Συνέλευση και διοικείται από τον Πρόεδρο της. Δεν υπάρχει αντ’ αυτού και ο κ. Βούρβαχης το έχει αντιληφθεί αυτό στις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατά τις οποίες ουδέποτε έχει θέσει τα θέματα στα οποία αναφέρεται προσφάτως στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ούτε δήλωσε ότι η παρουσία του έχει διακοσμητικό χαρακτήρα.

Αυτού του είδους οι δημόσιες παρεμβάσεις είναι προφανές ότι έχουν σημείο αναφοράς τις εκλογές του Οκτωβρίου, δεν μπορούν όμως στο βωμό της προσωπικής φιλοδοξίας να συκοφαντούν μέλη της Διοίκησης της ΕΠΟ και να εμπλέκουν εργαζομένους της Ομοσπονδίας.

Αν ο κ. Βούρβαχης επιμένει σε αυτά που καταγγέλλει στις δημόσιες παρεμβάσεις του και έχει αποδείξεις, οφείλει να τα αναφέρει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, επειδή δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, για να προστατεύσω το όνομα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα το πράξω εγώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις