Ανέβασε τους τόνους ο Παπαδημητρίου στην Καρδίτσα: “Δεν χρωστάω σε κανέναν”


Μοιράσου το άρθρο

Με “σκληρή” ανακοίνωση πήρε θέση ο ισχυρός άνδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας, απέναντι στις… «κακές γλώσσες» που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Όλοι αυτοί που εδώ και τόσα χρόνια ταλαιπωρούσαν την Αναγέννηση Καρδίτσας και την άφησαν να βολοδέρνει και να διασύρεται εμφανίστηκαν ξανά. Έχω να τους πω και να τους ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν στο τοπικό με τα γνωστά σε όλους προβλήματα. Ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα για να βρίσκεται σήμερα εδώ και να βαδίζει με αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει στην ιστορία της. Δεν θα αφήσω την ομάδα να διαλυθεί και δεν θα κάνω σε κανέναν αυτό το χατίρι.

Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να στηρίζω τους παίκτες μας και όλο το επιτελείο. Θα είμαι παρών και σήμερα και αύριο για το καλό της ομάδας. Δεν χρωστάω σε κανέναν. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Μαζί με όλους εκείνους που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και πιστεύουν στο εγχείρημα μας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Τίποτα δε χάθηκε».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις