Θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό Β. – Το όνομα στην κορυφή της “ερυθρόλευκης” λίστας

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στον Ολυμπιακό Βόλου, τα οποία τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονή του στη Super League 2, έχουν βάλει σε σκέψεις την διοίκηση των ερυθρολεύκων, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, δεν αποκλείεται να παίξει την… “τελευταία της ζαριά”, με μία ακόμα αλλαγή προπονητή.

Ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος μετακόμισε στο Βόλο στις αρχές του 2022, δεν κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία και την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει κάνει βήματα… πίσω, όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού της και, στο πλαίσιο αυτού, είναι πιθανό να απομακρυνθεί. Στη θέση του, οι διοικούντες των ερυθρολεύκων, με επικεφαλής τον κ. Ευρυπίδη Τσιμπανάκο, σκέφτονται μία λύση ενός παλιού γνώριμού τους.

Ο λόγος για τον Τίμο Καβακά, ο οποίος, σήμερα το πρωί, έλυσε τη συνεργασία του με τον Α.Ο. Τρίκαλα. Ο 49χρονος τεχνικός από τη Θεσσαλονίκη έχει συνεργαστεί με τον κ. Τσιμπανάκο, ξανά στον Ολυμπιακό, κατά την αγωνιστική σεζόν 2016-2017 και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μοιάζει ο “εκλεκτός” που, με εκείνον στο τιμόνι, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την ύστατη προσπάθειά του να πετύχει την παραμονή του στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις