Τσιόλκας: “Αυτά έγιναν στην Καρδίτσα” – Χωρίς κόσμο το Νίκη – Ολυμπιακός;

Τα όσα… περίεργα συνέβησαν στο χθεσινό (20/2) παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση και τη Νίκη, στην Καρδίτσα, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ, εξήγησε στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής “Clasico” του Βόλος 98,6, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης των κυανόλευκων, Δημήτρης Τσιόλκας.

Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Αρχικά, πρέπει να πω ότι μου άρεσε η ατμόσφαιρα στην Καρδίτσα. Δεν υπήρξε βιαιοπραγία, ένας οπαδός πήγε να ρίξει σφαλιάρα σε έναν παίκτη μας, αλλά δεν τον πέτυχε. Μπήκαν όλοι μέσα, να προστατέψουν τον παίκτη, δεν έγινε κάτι, σε εκείνο το σημείο. Αργότερα, σε μία φάση που έδωσε ο διαιτητής την μπάλα στη Νίκη, κάποιος τον έφτυσε. Τότε, πήγαν οι διαιτητές στα αποδυτήρια, κάθισαν δέκα λεπτά κι όταν βγήκαν ξανά, είδαν τους οπαδούς της Αναγέννησης να κάθονται στο κάγκελο, με τα πόδια τους, εντός γηπέδου. Στο πλαίσιο αυτού, πήραν την απόφαση να εκκενωθεί το γήπεδο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο από κοντά, Βγήκαν όλοι έξω, δε μίλησε κανείς”.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στους αποχωρήσαντες από την κερκίδα συμπεριλήφθηκε και η διοίκηση της Νίκης(!):

“Το θέμα είναι ότι, κατά την εκκένωση του γηπέδου, οι διαιτητές έβγαλαν εκτός γηπέδου και τη διοίκηση της Νίκης, τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου και τους κ.κ. Ζιάμα και Αθανασιάδη. Προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε στους διαιτητές ότι, ακόμα και στην εκκένωση, οι διοικήσεις των δύο ομάδων μπορούν να μείνουν μέσα, αλλά ήταν ανένδοτοι. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο μας διπλό στο πρωτάθλημα”.

Χωρίς κόσμο το βολιώτικο ντέρμπι στη Νέα Ιωνία;

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως αύριο (22/2) η Νίκη Βόλου καλείται να απολογηθεί για τα όσα έγιναν στις 19 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι ανάμεσα στους κυανόλευκους και τους Ικάρους Τρικάλων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, καθώς, σύμφωνα με την έκθεση των διαιτητών, ο ένας εκ των δύο, ο κ. Λουλουδιάδης δέχτηκε νερό, κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια. Η Νίκη κινδυνεύει με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, πράγμα που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά πιθανό η Νίκη να φιλοξενήσει τους Ερμή Σχηματαρίου και Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς την υποστήριξη του κόσμου της. Η Νίκη έχει στείλει το υπόμνημα με την υπερασπιστική της γραμμή στην ΕΟΚ και θα περιμένει τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις