Ο Μαγνησιακός το ντέρμπι με ΑΠΟΒ

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Μαγνησιακού, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε της ΑΠΟΒ με 3-0, στον πιο σημαντικό – από βαθμολογικής απόψεως – αγώνα της αγωνιστικής.

Οι περίπου 200 φίλοι των δύο ομάδων, που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον -ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Θεοχάρη – την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16′ με αυτογκόλ του Σταυρή, που στην προσπάθειά του να απομακρύνει την επικίνδυνη σέντρα του Χριστίδη (προ του έτοιμου να σκοράρει Ροδίτη), έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Στο 34′ έγινε το 2-0, όταν σε ξαφνική αντεπίθεση του Μαγνησιακού, ο τερματοφύλακας Γρηγοριάδης βρήκε με βολέ στον ανοιχτό χώρο τον Ροδίτη, ο οποίος πλάσαρε και μετά την απόκρουση του Contreras, ο Καρακώστας που ακολούθησε τη φάση διεύρυνε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 57′ αποβλήθηκε ο Ε. Νταϊλάνι με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Στη συνέχεια η ΑΠΟΒ πίεσε τον Μαγνησιακό, ώστε να καταφέρει να μειώσει, όμως οι προσπάθειες των ππδοσφαιριστών της έμειναν ανολοκλήρωτες, χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία του Μαγνησιακού, αλλά και τις έγκαιρες τοποθετήσεις του τερματοφύλακα Γρηγοριάδη.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, (90′ + 1) ο Ίμπρα έκανε το 3-0, μετά από άψογη  συνεργασία με τον Σπ. Νούσια, ολοκληρώνοντας με πλασέ την αντεπίθεση των γηπεδούχων και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία τους.

Οι συνθέσεις:

Μαγνησιακός (Θ. Θεοδώρου): Γρηγοριάδης, Κρανιάς, Γκέρτσο (83′ Κάϊλας), Κατσίφας, Τσαπέρος, Χρυσάνθης, Χριστίδης (83′ Νούσιας), Καρακώστας (67′ Τσιαντής) , Κέκιας (67′ Ίμπρα), Γκλαβίνης, Ροδίτης (58′ Περεντίδης).

ΑΠΟΒ (Σιγάλας): Contreras, Σταυρής, Σωτηρέλης, Σιαφαρίκας, Τσουκαντάνας, Βαβίτσας, Παρθένης, Τσόχας, Νταϊλάνι, Χουμπλής, Ίλιεβ.

Διαιτητές: Θεοχάρης Δ. Σακκάς Π., Σακκάς Δ..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις