Ρόδος σε Διαγόρα μετά το ντέρμπι: “Ελπίζουμε να συναντηθούμε ξανά του χρόνου”

Μοιράσου το άρθρο

Η ΠΑΕ Ρόδος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ Διαγόρας, στον απόηχο του ντέρμπι του νησιού, κάνοντας λόγο για… offshore  εταιρίες και “σύνδρομα” κι ευχήθηκε οι δύο ομάδες να συναντηθούν ξανά και τη νέα σεζόν.

«Η ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ (OFFSHORE) ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ! Η ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ 600.000 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΠΟΥ Η ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ! Η ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, για τα περί ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΞΙΑΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SL2 (την κατέκτησε όχι με αναδιαρθρώσεις, όπως οι υπεράκτιες εταιρείες, αλλά εντός των γηπέδων )!

Η ΠΑΕ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ, ΟΤΙ <<ΙΣΤΟΡΙΚΑ>> Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ! Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΌΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΙΣΧΥ.

Υ.Σ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ SL2, ΟΠΟΤΕ ΟΙ <<ΗΡΩΕΣ >> ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ 3-0 ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΤΕ!».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις