Αποχαιρετά τον Τόμμη Κουκουλέτσο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, μέσω  της οποίας αποχαιρέτησε τον Τόμμη Κουκουλέτσο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών.

Αναλυτικά:

“Με θλίψη, η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, πληροφορήθηκε την απώλεια του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του συλλόγου Τόμμη Κουκουλέτσου, σε ηλικία 63 ετών.

Ο Τόμμης, ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου από την εφηβική του ηλικία και για σειρά ετών έως το 1985,οποτε και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ακολουθώντας προπονητική καριέρα.

Διετέλεσε προπονητής των τμημάτων υποδομών καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, έχοντας αθλητές τους Νίκο Μπουντούρη και Λάμπρο Πρέκα .

Στην συνέχεια ως προπονητής της Ανάληψης Βόλου συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο και εδραίωση της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ακολουθήσαν οι ομάδες του ΓΣ Καρδίτσας, ΓΣ Βόλου, Θεσσαλικού και Προφήτη Ηλία.

Υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από την προοπτική μιας αξιόλογης προπονητικής καριερας,μολις σε ηλικία 32 ετών ,όταν άρχισαν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα σοβαρής νόσου η οποία σημάδεψε και το υπόλοιπο της ζωής του, περιορίζοντας κάθε δραστηριότητα..

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και δεσμεύεται η μνήμη του να παραμείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων..

Καλό ταξίδι αγαπητέ Τόμμη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις