Οι διαιτητές στους επαναληπτικούς Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Έγιναν γνωστοί από την UEFA οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις δεύτερες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους για το Europa League και το Europa Conference League με Αταλάντα και Μίντιλαντ αντίστοιχα.

Ο Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε ορίστηκε να σφυρίξει τη ρεβάνς των ερυθρολεύκων στο Καραϊσκάκης (24/2, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και Live από το SPORT24), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούστε Χιμένεθ, Αλόνσο Φερνάντεθ, 4ος ο Αλμπερόλα Ρόχας και στο VAR τους Μαρτίνεθ Μουνουέρα, Κουάδρα Φερνάντεθ.

Δεν είναι η πρώτη που ο Ντελ Θέρο Γκράντε έχει σφυρίξει παιχνίδι του Ολυμπιακού. Την περσινή σεζόν είχες οριστεί στη ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ για τους “16” του Europa League και παλαιότερα είχε διευθύνει τα Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός, Ολυμπιακός-Κράσνονταρ και ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός. Επίσης, είχε οριστεί και στο Άγιαξ-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου, αλλά και στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Super League Interwetten το 2021.

Από την άλλη, το παιχνίδι του Δικέφαλου στην Τούμπα (24/2, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24) θα διευθύνει ο Βέλγος Λορένς Βισέρ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρίεν Βανιζέρε, Τιμπό Νίισεν και 4ος ο Μπραμ Φαν Ντρισέ.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις