Καβακάς: «Θα ήμουν βλάκας αν πήγαινα για τρίτη φορά στα Τρίκαλα…»

Ο Τίμος Καβακάς δύο φορές πήγε στα Τρίκαλα ως προπονητής και ισάριθμες φορές πήρε διαζύγιο από την συγκεκριμένη ομάδα.

Μάλιστα μίλησε στο Metropolis 95,5 και είπε την απίστευτη ατάκα, πως εάν τον καλούσαν εκ νέου να αναλάβει ως προπονητής την ομάδα των Τρικάλων για τρίτη φορά, με τις συνθήκες που ήδη επικρατούν, τότε θα ήταν…βλάκας εάν αποφάσιζε να αποδεχθεί εκ νέου μία τέτοια πρόταση.

Ο κος Καβακάς στις δηλώσεις του υποστήριξε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” στο Metropolis 95,5:

“Νομίζω ότι μερικές φορές είμαστε ευκολόπιστοι και εμείς οι προπονητές. Και πέρυσι, η ίδια κατάσταση επικρατούσε. Δεν είναι ευχάριστο για εμένα, όλο αυτό που περνάω. Ο κάθε ένας μπορεί να το χαρακτηρίσει και να το εξηγήσει όπως θέλει. Ένας λογικός άνθρωπος, πηγαίνει σε μία ομάδα, η ομάδα είναι ευχαριστημένη και μιλώ για τα Τρίκαλα. Ξαφνικά υπάρχει θέμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Έφυγα γιατί δεν μπορούσα να συνεργαστώ με αυτές τις συνθήκες που επικρατούσαν.

 

Θα ήμουν βλάκας εάν πήγαινα στην ομάδα των Τρικάλων για τρίτη φορά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν και αναφέρομαι σε συνθήκες που έχουν σχέση με την συνεργασία του προπονητή με τον σύλλογο.

Όμως πρέπει να αναφέρω πως σαν brand name τα Τρίκαλα είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος, με ιστορία, κόσμο και προοπτικές. Προκάτοχος μου, έφυγε για άλλο λόγο από την ομάδα των Τρικάλων. Εγώ πήγα για δεύτερη φορά γιατί την πρώτη φορά έφυγα αδίκως. Πίστεψαν στις ικανότητες μου, με επανέφεραν στην ομάδα, πήρα εγγυήσεις στα προφορικά και όχι στα γραπτά, όμως διαπίστωσα καταστάσεις που δεν μπορούσαν να με κρατήσουν.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στην ομάδα, εάν με καλέσει στο τηλέφωνο ένας συνάδελφός μου προπονητής και μου ζητήσει την γνώμη μου, για το αν πρέπει να αναλάβει ή όχι την ομάδα, θα του πω ξεκάθαρα, να μην πάει”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις